Bliv frivillig

Kompassets Venner har frivillige, der er med til aktiviteterne på Kompasset.

Vores frivillige indgår i socialt samvær med deltagerne og hjælper til med praktiske opgaver på ture og ved aktiviteter i Kompasset.

Aktiviteterne på og fra  Kompasset tager udgangspunkt i deltagernes ønsker og frivilliggruppens interesser inden kultur og natur.

De åbne aktiviteter på og fra Kompasset kan være:  

  • Naturoplevelser på Amager Fælled, hvor I tager billeder af årstidernes skift, går en mindfull orienteringsrute, sanker spiselige planter på Amager Fælled, laver mad over bål eller går tur og snakker om løst og fast.
  • Kulturelle oplevelser såsom museumsture, foredrag og filmeftermiddage samt snak med deltagerne om det, I oplever sammen – måske har du en fed interesse, du gerne vil fortælle om?

Hvad forventer vi af vores frivillige?

  • De åbne aktiviteter ligger tirsdage og torsdage om eftermiddagen eller tidlige aftentimer.
  • De åbne aktiviteter i og fra Kompasset er en gang om ugen.
  • Vi forventer, at de frivillige kan deltage mindst et par gange om måneden i de åbne aktiviteter.
  • Aktiviteterne varer for det meste en til tre timer, og de frivillige vil være med fra start til slut samt en halv time før og efter, hvor de bliver introduceret til dagens aktivitet, og hvor gruppen runder dagen af sammen.
  • Vi har en gruppe af frivillige organiseret under projektkoordinatoren, der har ansvar for, at de åbne aktiviteter forløber godt.

Vil du vide mere – og vil du være med?

Hvis du overvejer at blive frivillig, er du meget velkommen til at kontakte projektkoordinator i Frivilligcenter Amager, Grethe Kildegaard Nielsen på info@kompassetsvenner.dk eller 60 57 25 25 mandage-torsdage inden for normal arbejdstid.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!