Bliv en af Kompassets Venner

Kompassets Venner er sat i verden for brugerne af Kompasset, som er et aktivitets- og samværstilbud i socialpsykiatrien, og for beboerne på botilbuddene Røde Mellemvej og Sundbygårdsvej. Vi laver aktiviteter i Kompasset og ud af huset fra Kompasset, og vores frivillige er klar på en hyggelig snak. Vi laver også aktiviteter på botilbuddene Røde Mellemvej og Sundbygårdsvej.

Vi er søsat for, at brugerne af Kompasset og beboerne på Røde Mellemvej og Sundbygårdsvej kan få oplevelser og hyggeligt samvær. Vi ønsker, at deltagerne på vores aktiviteter skal få nogle oplevelser, de ellers ikke får i hverdagen. Vi vil gerne styrke fællesskabet.

Det er gratis at blive medlem, og alle kan blive medlemmer og støtte op omkring vores arbejde. Jo flere, vi er, desto bedre mulighed har vi for at lave aktiviteter.

Som medlem er vores aktiviteter gratis. Vi betaler blandt andet entréer når vi tager på museum og eventuel forplejning, når vi har arrangementer.

Vi har to temaer for vores aktiviteter:

Natur
Det kan være gåture i naturen med kameraet under armen, mindfulnessøvelser på Amager Fælled, bådture og cykelture.

Kultur
Det kan være museum, filmeftermiddage, foredrag, kulturaktiviteter, besøg lokale steder og kreative aktiviteter.

Vil du vide mere – og vil du være med?

Hvis du overvejer at blive frivillig eller gerne vil høre mere om Kompassets Venner, er du meget velkommen til at kontakte projektkoordinator i Frivilligcenter Amager, Grethe Kildegaard Nielsen på info@kompassetsvenner.dk eller 60 57 25 25 mandage-torsdage inden for normal arbejdstid.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!