Bliv en af Kompassets Venner

Kompassets Venner er sat i verden for mennesker, der er tilknyttet socialpsykiatrien på Amager som brugere og beboere. Vi laver aktiviteter ud af huset fra Kompasset, og vores frivillige er klar på en hyggelig snak.

Vi er søsat for, at brugerne af socialpsykiatrien på Amager kan få oplevelser og hyggeligt samvær. Vi ønsker, at deltagerne på vores aktiviteter skal få nogle oplevelser, de ellers ikke får i hverdagen. Vi vil gerne styrke fællesskabet.

Det er gratis at blive medlem, og alle kan blive medlemmer og støtte op omkring vores arbejde. Jo flere, vi er, desto bedre mulighed har vi for at lave aktiviteter.

Som medlem er vores aktiviteter gratis. Vi betaler blandt andet entréer når vi tager på museum og eventuel forplejning, når vi har arrangementer.

Vi har to temaer for vores aktiviteter:

Natur
Det kan være gåture i naturen med kameraet under armen, mindfulnessøvelser på Amager Fælled og ture til skov og strand.

Kultur
Det kan være museum, foredrag, kulturaktiviteter og besøg lokale steder på Amager.

Vil du vide mere – og vil du være med?

Hvis du overvejer at blive frivillig eller gerne vil høre mere om Kompassets Venner, er du meget velkommen til at kontakte projektkoordinator i Frivilligcenter Amager, Grethe Kildegaard Nielsen på info@kompassetsvenner.dk eller 60 57 25 25 mandage-torsdage inden for normal arbejdstid.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!